About Freestyle Visuals

Ben jij klaar om je merk
te laten shinen?

Wij zijn Freestyle visuals. Met meer dan 15 jaar ervaring in de grafische sector zijn wij als full-service print & sign bedrijf (uit Noordwijkerhout) een vertrouwde naam. Onze no-nonsense mentaliteit en toewijding aan de tevredenheid van onze klanten hebben ons een positie als betrouwbare partner opgeleverd. Het bedrijf onderscheidt zich door de passie voor sprankelende en creatieve uitingen die de boodschap van onze opdrachtgevers versterken. Deze uitingen kunnen variëren van op maat gemaakte raamstickers tot het professioneel wrappen van auto’s en bussen. Met een ervaren team en geavanceerde technologieën kunnen we een een uitgebreid scala aan diensten aanbieden, waaronder grootformaat prints, banners, etc.

Waar we
voor staan.

Kwaliteit

Kwaliteit is van essentieel belang in de signage-industrie. Het gaat niet alleen om het leveren van producten die visueel aantrekkelijk zijn, maar ook om duurzaamheid en functionaliteit. Onze klanten vertrouwen op de signage om hun boodschap effectief over te brengen, en daarom is het waarborgen van hoogwaardige materialen, vakmanschap en aandacht voor detail cruciaal.

Creativiteit

Creativiteit is een onderscheidende factor in de signage-industrie. Het vermogen om unieke en opvallende ontwerpen te creëren, speelt een cruciale rol bij het aantrekken van de aandacht van het publiek. Freestyle Visuals staat voor creativiteit, moedigen innovatieve ideeën aan en streven ernaar om opvallende en gedenkwaardige signage-oplossingen te produceren.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is van vitaal belang in de signage-industrie, waar deadlines vaak strak zijn en klanten afhankelijk zijn van tijdige levering. Bij Freestyle Visuals vinden we het belangrijk om consistent betrouwbare producten en diensten bieden. Dit omvat niet alleen het nakomen van afgesproken leveringstermijnen, maar ook het waarborgen van consistentie in de kwaliteit van producten. Zo bouwen wij iedere dag aan de relaties met onze klanten

Selecteer een
teamlid

Benieuwd naar de gezichten achter Freestyle Visuals? Hoover over de personen heen om ze beter te leren kennen. En voel je vrij om te connecten met ons! 

Marco Christoffels

Marco is ruim 15 jaar geleden begonnen met Freestyle Visuals en gaat nog altijd met hetzelfde plezier en passie naar ‘de zaak’.

Heeft naast zijn werk ook een passie voor kitesurfen, zijn gezin en Jacks, zijn viervoetige kameraad.

Twan Jansen

Twan stopt niet. Echt niet. Hij is sinds kort afgestudeerd maar is het liefst de hele dag met zijn handen bezig. Vastberaden om alle kneepjes van het vak te leren.

Naast zijn werk kan je hem vinden op het rugbyveld, de sportschool of op een festivalletje!